Blížící se deadline pro dvě prestižní soutěže ve Zlínském kraji: Inovační Firma Zlínského Kraje a CREATED IN ZLIN

Blíží se klíčový okamžik pro firmy ze Zlínského kraje, které chtějí představit svou kreativitu a inovativní projekty širší veřejnosti. Soutěže "Inovační Firma Zlínského Kraje" a "CREATED IN ZLIN" nyní aktivně přijímají přihlášky.

Soutěž "Inovační firma Zlínského kraje" je prestižní událostí, která oceňuje společnosti, které vynikají v oblasti inovací a přispěly k rozvoji Zlínského kraje. Firma, která zvítězí, získá nejen prestiž a uznání, ale také možnost využívat logo soutěže k marketingovým účelům. Registrace do této soutěže je zcela zdarma a přihlášky lze podávat do 29. září 2023. Více informací o soutěži najdete na webové stránce www.inovacnifirma.cz.

CREATED IN ZLIN

Soutěž CREATED IN ZLIN je iniciativou zaměřenou na podporu a propagaci tvůrčího průmyslu ve Zlínském kraji. Hledáme kreativní produkty a služby s vysokou přidanou hodnotou, které vznikly na území Zlínského kraje a mají potenciál zviditelnit se nejen na místní, ale i mezinárodní úrovni. Registrace do této soutěže je také zcela zdarma, a můžete se přihlásit do 29. září 2023. Více informací najdete na webové stránce www.createdinzlin.cz.

Obě soutěže představují výjimečnou příležitost pro firmy ve Zlínském kraji, které se mohou pochlubit svými inovacemi a kreativitou.